Historien om Jill og Siren.

Venninner og partnere.

Skin Id eies og drives av Jill og Siren, vi møttes første gang på studiet for kosmetisk sykepleie i Sandefjord og ble venner fra første dag. 

Jill er utdannet sykepleier, men bestemte seg etterhvert for å åpne og drive en kosmetisk hudpleieklininikk på Haramsøya i 2017. Lidenskapen hennes hadde alltid vært naturen og hva den kunne tilby huden. i 2020 åpnet hun også en klinikk i Oslo. 

 

Siren er utdannet intensivsykepleier, men jobber i dag som kosmetisk sykepleier og er eier/daglig leder for Seilet Spa i Molde. Er brennende opptatt av hudne og hvordan vi best mulig tar vare på den. 

Med et genuiet ønske om å hjelpe nettopp din hud valgte de å utvide vennskapet til å inkludere partnerskap. Skin Id er resultatet 

Med lang fartstid i denne bransjen har vi prøvd det meste. Og det finnes så mye bra. Men vi har likevel alltid jaktet videre på produkter som i hovedsak baserer seg på urter, planter og blomster-ingredienser vi vet at ikke innholder tilsetningsstoffer som på sikt kan være ugunstige for huden. Så fant vi Natural Spa Factorys produkter. Vi er over oss av begeistiing, og unner alle å blir det samme!