Seilet spa - Siren

Venninner og partnere.

Seilet spa eies og drives  Siren

Jill er utdannet sykepleier, men bestemte seg etterhvert for å åpne og drive en kosmetisk hudpleieklininikk på Haramsøya i 2017. Lidenskapen hennes hadde alltid vært naturen og hva den kunne tilby huden. i 2020 åpnet hun også en klinikk i Oslo. 

 

Siren er utdannet intensivsykepleier, men jobber i dag som kosmetisk sykepleier og er eier/daglig leder for Seilet Spa i Molde. Er brennende opptatt av hudne og hvordan vi best mulig tar vare på den. 

Med et genuiet ønske om å hjelpe nettopp din hud valgte Siren og lage en nettbutikk slik at alle kan bestille varer, konsultasjoner hos henne. Er bare og ta kontakt så hjelper vi deg. 

Med lang fartstid i denne bransjen har vi prøvd det meste. Og det finnes så mye bra. Men vi har likevel alltid jaktet videre på produkter som i hovedsak baserer seg på urter, planter og blomster-ingredienser vi vet at ikke innholder tilsetningsstoffer som på sikt kan være ugunstige for huden. Så fant vi Natural Spa Factorys produkter. Vi er over oss av begeistiing, og unner alle å blir det samme! 

Vi tilbyr også produkter som Dr Dennis Gross, Elixir og Babor.