Om oss

Hvem er vi?

Skin ID eies og drives av Jill og Siren; to dyktige damer som først møttes på studiet for kosmetisk sykepleie i Sandefjord, og raskt ble gode venner.
Siren er utdannet intensivsykepleier og stortrivdes som nettopp det i 10 år, før det i 2018 kom en mulighet som virket for spennende til å la gå: Starte Seilet Spa i Molde. Det var i den anledning hun tok kosmetisk sykepleie, og dermed møtte Jill. Siren jobber i dag som kosmetisk sykepleier og daglig leder for Seilet Spa - brennende opptatt av huden og hvordan vi best tar vare på den.
Jill er utdannet sykepleier og jobbet 9 år i hjemmebasert omsorg før hun bestemte seg for å åpne og drive en kosmetisk hudpleieklinikk på Haramsøy i 2017. I 2020 åpnet hun også klinikk i Oslo. Hun har alltid vært lidenskapelig opptatt av naturen og hva den kan tilby huden, og jaktet intenst etter produkter som i hovedsak baserte seg på urter, planter og blomster, heller enn tilsetningsstoffer som i lengden var ugunstige for huden.
Så kom hun over Natural Spa Factory. En bedrift startet av ekteparet Emma og Jeremy i 2009, med hudpleieprodukter fri fra stoffer som SLMS, MI og MCI - og på godt norsk: Fulle av rene, botaniske ingredienser. Jill ringte Siren neste morgen og foreslo en tur til Bath i England - Natural Spa Factorys hjemmebane.
Tre dager senere satt de på flyet til London.
Og noen måneder senere, etter utallige prøver, tester og knallgode resultater, bestemte de seg for å grunnlegge Skin ID. Venninne- og partnerduoen var overbevist og solgt; Norge måtte oppleve Natural Skin Factorys produkter.
Natural Spa Factory har, siden 2009, vokst fra produktproduksjon i ekteparets garasje, til å bli en av Storbritannias største leverandører til spa, hoteller og salonger.
Gjennom Skin ID tilbyr Jill og Siren nå produktene i Norge. Personlig kundekontakt, rask levering, trygge betalingsløsninger og et genuint ønske om å hjelpe nettopp din hud, inngår alltid som en del av